tisdag 9 februari 2010

Olycklig? Vill du bli lycklig?

Lyssna på Bashar.

http://www.youtube.com/watch?v=OB-NLlwzfOM


Darryl Anka är lite konstig och han påstår att det är en snubbe som heter Bashar som pratar från framtiden igenom honom. Jag vet inte om det är sant eller inte det låter lite påhittat.

Men icke destå mindre har han vettiga saker att säga!


Jag var helt less idag på allt i livet och jag tänkte att inget var intressant.
Sen såg jag videon och jag började testa att göra det som är mest engagerande.

Det börja med att jag sa konstiga saker på msn som gjorde folk förvirrade xD, men det va lugnt för dom skrattade samtidigt som dom inte fatta nånting. Jag hade inget viktigt att förmedla egentligen, det enda jag gjorde va att testa det som "Bashar" påstod skulle fungera.

Det verkar fungera iaf för nu gör jag det som är väldigt engagerande även om jag inte riiiiktigt vill skriva nu men jag kände att det kanske är viktigt. Enligt Bashar så ska jag inte skriva nu för jag är inte så engagerad att göra det, men jag tänkte testa å se om hans teori har några missar så jag testar att göra det iaf.


Så det han säger är att man ska göra det som är mest intressant just nu. Det kan vara vad som hellst! Vad som man lixom känner för.

Jag är övertygad att det kommer göra mig lycklig.

Men det finns en downside.
Jag litar inte på min egen entusiasm.

Tänk om jag blir jätte entusiastisk att hoppa från en bro till exempel?

Då kommer jag ju dö... Det vore väl inte bra?

Då skulle jag inte kunna fortsätta min forskning om hur man skulle göra allting lyckligt?

Hur som hellst så ska jag inte göra såna saker som innebär stora förändringar, MEN jag ska göra allting som faller mig in som jag direkt ser är ofarligt. För att vara öppen till denna nya väg och testa och se om den är sann.

Och för att inte bli så deppad att jag slutar forska (det har hänt förut) ;D

Du får gärna testa och gärna kommentera om hurvida det fungerar för dig eller inte.Enkelt, om din lycka är mer värd än materiella saker så kan du lyssna på Bashar.


Ciaoo!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar